Golfresor till spännande platser!

Vi golfare har turen att kunna utöva vår passion i några av världens absolut vackraste miljöer. Skottland, Dominikanska Republiken och Australien är bara några exempel på platser där vi kan svinga, putta och njuta.

Så varför inte slå ihop semesterresan med golfspelandet och skapa minnen för livet? Vi erbjuder utvalda resmål som garanterat kommer ge dig oförglömliga upplevelser både på och utanför banan. Självklart kommer våra tränare vara med och hjälpa dig att bli en bättre golfspelare. Låter det för bra för att vara sant? Nejdå, boka din resa idag och unna dig minnen för livet.

Varmt välkommen till underbara El Rompido i Spanien!

El Rompido ligger mellan Islantilla och Huelva, några mil från gränsen till Portugal. Vi bor på femstjärniga Precise Golf Resort El Rompido, som är ett designerhotell vackert beläget i ett naturskyddat område precis invid Atlantkusten. Från rummet har ni allt i er närhet: swimmingpool, spa, restaurang och bar. På andra sidan utomhuspoolen breder golfbanan, El Rompido GC, ut sig.

Här bor vi alldeles intill den mycket omtyckta golfbanan, El Rompido Golf Club, en 36-hålsanläggning som erbjuder många vackra vyer och som passar både låg- och hög handikapparen. Vi har alltså två riktigt bra 18-hålsbanor att spela på under veckan. De är lite olika i karaktären, men båda är välskötta med snabba ondulerande greener, stora bunkrar och strategiska vattenhinder. Norra banan ligger en kort promenad från hotellet och är lite längre och tuffare, men å andra sidan är fairways bredare. Den södra banan ligger i anslutning till hotellet och är lite trixigare och det gäller att placera slagen på rätt ställe.

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Under veckan varvar vi träning och spel på banan under ledning av vår tränare Erling Steen. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. En lärorik och rolig vecka väntar på Precise Golf Resort El Rompido!

Golfskola med tränare Erling Steen 7 nov – 14 nov 2020

  • 7 nätter med del i dubbelrum på Precise Golf Resort
  • Frukostbuffé alla dagar
  • Middagsbuffé alla dagar, exkl. dryck
  • 5 rundor golf på El Rompido GC två banor
  • 10 timmar golfskola inkl. fria bollar på rangen
  • Fri tillgång till SPA-avdelningen
  • Välkomstdrink
  • Flyg Göteborg – Faro t/r inkl. golfbag
  • Transfer Faro Flygplats – El Rompido, t/r

Pris per person: 14 995: –
Frivilliga tillägg: Enkelrumstillägg: 2 365: – per person

Anmälan: Begränsat antal platser. Anmälan senast den 20 juli 2020 till martin@golfmartin.com alt. Erling.steen@mariestadsgk.se

GolfMartin Travel står för resegaranti via Kammarkollegiet