Golfresor till spännande platser!

Vi golfare har turen att kunna utöva vår passion i några av världens absolut vackraste miljöer. Skottland, Dominikanska Republiken och Australien är bara några exempel på platser där vi kan svinga, putta och njuta.

Så varför inte slå ihop semesterresan med golfspelandet och skapa minnen för livet? Vi erbjuder utvalda resmål som garanterat kommer ge dig oförglömliga upplevelser både på och utanför banan. Självklart kommer våra tränare vara med och hjälpa dig att bli en bättre golfspelare. Låter det för bra för att vara sant? Nejdå, boka din resa idag och unna dig minnen för livet.

Varmt välkommen till underbara Costa Ballena!

Åk med Erling Steen och Mariestads GK till Costa Ballena Spanien i Februari!

Vi bor på femstjärniga hotell Barcelo Costa Ballena Golf & SPA som ligger direkt vid fairway och bara 100 meter från klubbhuset.

Dessutom är det endast 500 meter till den milslånga sandstranden. Alla rum har balkong med utsikt mot golfbanan och havet, AC och fritt wifi. Efter golfen kan du koppla av i hotellets SPA & Wellness center.

Den underbara staden Cadiz ligger endast 40 minuter bort och är belägen på en halvö som är flankerad av en åtta kilometer lång bred strand med kritvit sand. Spanjorerna själva har utsett stranden till en av landets bästa och staden kan dessutom stoltsera med mer än 3000 soltimmar om året. Här finns långa tapas-stråk med havsdelikatesser, smala gränder med charmiga butiker samt flamenco och livemusik på otaliga barer.

Stadens gamla del har präglats av allt från romare till morer under sin 3000-åriga historia och här finns en mängd sevärdheter att upptäcka.

Golfen spelar och tränar vi på Costa Ballena Ocean Golf Club som är en perfekt anläggning för dig som vill spela mycket golf i en harmonisk miljö. 27-hålsbanan Costa Ballena Ocean Golf Club håller hög klass med välklippta fairways och snabba greener. Här finns också en fin par 3 bana med nio hål.

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö.
Under veckan varvar vi träning och spel på banan under ledning av vår tränare Erling Steen och de som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar sina nyfunna vänner.

En lärorik och rolig vecka väntar på Costa Ballena Golf Resort!
Golfskola med tränare Erling Steen 20 februari – 27 februari 2021

 •  7 nätter på Barcélo Costa Ballena Golf & S Spa Hotel, del i dubbelrum
 •  Frukostbuffé alla dagar
 •  Middagsbuffé alla dagar, exkl. dryck
 •  5 rundor golf på Costa Ballena Ocean GC 27 håls bana
 •  5 rundor golf på klubbens PAR 3 bana*
 •  10 timmar golfskola med tränare Erling Steen
 •  Hyrvagn alla golfdagar
 •  3 entréer till SPA-avdelningen
 •  Välkomstdrink
 •  Flyg Göteborg – Malaga t/r inkl. golfbag
 • Transfer Malaga Flygplats – Costa Ballena, t/r

Pris per person 14 995: –
Frivilliga tillägg:
Enkelrumstillägg: 1 995: – per person

Anmälan:
Begränsat antal platser. Anmälan senast den 10 november 2020 till
viktoria@golfmartintravel.se alt. Erling.steen@mariestadsgk.se
GolfMartin Travel står för resegaranti via Kammarkollegiet

*Spel på PAR3 banan gäller efter förfrågan och samma dag som 18 håls banan